25.4.2013

Working on a new me


Tänään päätin vähän kuvailla mun päivän syömisiä. Aamupalalla vedin tuttuun tapaan kaurapuuroa, banaania ja tuoremehua. Välipalana söin kasi ruisleipää ja vähän niiden jälkeen lähdinkin 40 minuutin reippaalle kävelylenkille. Ruokana söin herkkusalaattia! Voin laittaa tohon alas vielä mitä siihen tuli. Oli kyllä ihan supernamia! Ja nyt iltapalaksi tein mun perinteisen smoothien, joka on kyllä myös superhyvää. Maistuu ihan pirtelöltä ja silti terveellistä.

Kyllä sen huomaa, miten toi ruokavalion muutos vaikuttaa oloon. Kamalan kevyt olo ja sellanen pirteä. Tulee ylpeä olo itsestä, kun vihdoin tykkää tehdä salaatteja, liikkua ja pitää itsestä huolta! Pelottaa tosin toi ensi tiistaina koittava vappu, kun tulee varmasti vähän herkuteltua tippaleivillä ja muilla makeilla... Mutta ei yksi päivä koko dieettiä sentään kaada!

Tänään voisin vielä vetää semmosen pienen lihastreenin, jotta sais noi lihaksetkin vähän rasitusta tänään. Perus vatsalihastreenit, kyykyt, selkälihakset ja punnerrukset.

Nyt vielä tuon salaatin ja smoothien sisällöt:

Tonnikalasalaatti:

- (Jäävuori)salaatin lehtiä
- Keltaista paprikaa
- Raejuustoa
- Tonnikalaa (öljyssä)
- Cashew-pähkinöitä

Itse pilkoin salaatin ja paprikan ja maustoin ne oliiviöljyllä, sitruunapippurilla, sitruunamehulla ja hippusella suolaa. Sitten heitin loput sekaan, sekoitin ja söin. Nam!

Mansikka-banaani-smoothie:

- Nyrkillinen pakastemansikoita
- 1 Banaani
- n. teelusikallinen hunajaa
- Maustamatonta jugurttia (rahkakin varmasti käy)
- Louraus karviais-boysenmarjakeittoa

Survon aina ensin pakastemansikat ja banaanin sauvasekoittimella mössöksi ja lisään sen jälkeen loput sekaan, sekoitan (sauvasekoittimella) ja nautin! Ihanan kylmää, kuohkeaa ja namia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti